Over ons

Vanuit persoonlijke sportieve ambities innoveren wij op het gebied van Sport & Bewegen. Met de Teamfolio App richten wij ons op teamsporten, ontstaan vanuit het idee spelers bewuster te maken van het ontwikkelproces van zowel het team als het individu. Hiermee hopen we een grotere betrokkenheid te bewerkstelligen en de communicatie tussen trainer en speler te verbeteren.


Sjors ElsinghorstAls ex-gymdocent ben ik enthousiast geworden over de mogelijkheden die digitale tools bieden voor de ontwikkeling van team en individu.

Met groot enthousiasme houd ik mij vooral bezig met de inhoud van de app!


Jeffry RoestSlimme oplossingen ontwikkelen is mijn passie. Geweldig om met de Teamfolio App een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van teamsporters.Stel mij al je vragen met betrekking tot de mogelijkheden van de app.


Max BroekhuizenVanuit mijn stage ben ik met trots medewerker bij Teamfolio App. Als scheidsrechter en hardlooptrainer zit ik midden in de sport en kan ik mijn ervaring goed gebruiken in het werken met allerlei sportclubs.

Contact mij en ik kan je alles vertellen over de voordelen voor jouw sportclub!


Sebastiaan KloosAls ontwikkelaar houd ik mij dagelijks bezig met de technische realisatie van de vele goede ideeën. Programmeren zit in mijn bloed en ik ben blij bij te mogen dragen aan de ontwikkeling van teams en individuele sporters.

Met passie draag ik bij aan de ontwikkeling van de app.


Niels StrengersAls liefhebber van ICT ben ik altijd opzoek naar nieuwe ontwikkelingen. Teamfolio App helpt mij hierbij mijzelf verder te ontwikkelen en verbeteringen toe te passen in de digitale wereld van morgen.